luni, 23 iunie 2008
Ciocolata fierbinte cu cardamom
2 portii
Ingrediente:
2 cani lapte
28/30 g ciocolata amaruie
1 bat scortisoara macinat
4 pastai/boabe cardamom macinate
3 Linguri zahar/dupa gust
frisca batuta
cacao pt. pudrat
Pregatire:
Intr-o cratita pui ingredientele la foc mic.Nu fierbi in clocot.Cand apar primele basicute pe marginea cratitei iei de pe foc si torni in 2 cani incalzite.
Daca doresti o ciocolata cu spuma,bati cu telul inainte sa o torni in cani.
Decorezi cu frisca si pudrezi cu cacao.
Reteta aici:
Cardamom Hot Chocolate
http://www.culinarymedianetwork.com/recipes/cardamom-hot-chocolate.html
Etichete:
cacao,
cardamom,
ciocolata,
frisca,
Iunie 2008,
scortisoara,
smantana
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu