luni, 30 iunie 2008

Salata de spanac cu cirese





pt. 6 portii:

Nota: ca sa tai branza, bagi cutitul in apa fiarta, il stergi sa fie uscat si tai.


Ingrediente Dresing:

1 Lingura suc lamaie / 15 ml
2 Linguri otet balsamic / 30 ml
1/4 cana ulei masline /60 ml
1 lingurita miere /5 ml
sare,piper dupa gust


Salata:

4 cani spanac crud baby/mic,fraged /1 litru
1 cana cirese /250 ml
1 cana mere decojite /250 ml
1/2 cana nuci prajite jumatati /125 ml
1/2 cana Gorgonzola taiata subtire


Pregatire:


Pt. Dresing:

1.Racesti 6 boluri de salata in frigider pt. 30 min.
2.Intr-un vas mic bati impreuna ingredientele pt. dresing.Asezonezi cu sare si piper.

Pt. Salata:

1.Asezi spanacul intr-un bol mare si amesteci delicat cu dresingul.
2.Inparti spanacul in 6 boluri si le umpli pana sus cu cirese,nuci,mere si branzataiata.
3.Servesti cu paine crocanta.

Reteta aici:

Spinach Cherry Salad
http://www.foodtv.ca/recipes/recipedetails.aspx?dishid=6563

Niciun comentariu: