luni, 30 iunie 2008
Salata de spanac cu cirese
pt. 6 portii:
Nota: ca sa tai branza, bagi cutitul in apa fiarta, il stergi sa fie uscat si tai.
Ingrediente Dresing:
1 Lingura suc lamaie / 15 ml
2 Linguri otet balsamic / 30 ml
1/4 cana ulei masline /60 ml
1 lingurita miere /5 ml
sare,piper dupa gust
Salata:
4 cani spanac crud baby/mic,fraged /1 litru
1 cana cirese /250 ml
1 cana mere decojite /250 ml
1/2 cana nuci prajite jumatati /125 ml
1/2 cana Gorgonzola taiata subtire
Pregatire:
Pt. Dresing:
1.Racesti 6 boluri de salata in frigider pt. 30 min.
2.Intr-un vas mic bati impreuna ingredientele pt. dresing.Asezonezi cu sare si piper.
Pt. Salata:
1.Asezi spanacul intr-un bol mare si amesteci delicat cu dresingul.
2.Inparti spanacul in 6 boluri si le umpli pana sus cu cirese,nuci,mere si branzataiata.
3.Servesti cu paine crocanta.
Reteta aici:
Spinach Cherry Salad
http://www.foodtv.ca/recipes/recipedetails.aspx?dishid=6563
Etichete:
branza,
cirese,
Condimente,
Iunie 2008,
lamaie,
mere,
miere,
nuci,
otet balsamic,
Salate,
spanac
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu