luni, 23 iunie 2008
Rulada cu mac si crema portocala
Ingrediente:
3 oua
65 g zahar
70 g faina pt.prajitura
25 g mac
1 lingurita esenta portocale-fiola
40 g unt/ulei porumb
Crema:
100 g butter cream/crema unt -vezi reteta
1 Lingura colorant alimentar orange
1 lingurita coaja portocala
Pregatire:
1.Bati ouale si zaharul la viteza mare pana se umfla.
2.Cerni faina in ouale batute si torni macul si untul moale.
3.Torni intr-o forma dreptunghiulare de 25/35 cm si coci la 200*C, 8-10 min.Lasi la racit pe gratar.
4.Mixezi crema de unt(zahar,apa,albusuri,unt,margarina) pui colorantul, coaja portocala si o intinzi pe foaia rece.
5.Rulezi strans si dai la rece pana se intareste.
6.Tai si servesti.
Reteta aici:
Poppy Seed Orange cream Swiss roll
http://auntyyochana.blogspot.com/2006_08_01_archive.html
Etichete:
Condimente,
creme,
Desert,
Iunie 2008,
mac,
portocale,
Rulada,
seminte
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu