Supa cu sparanghel 210 k
Pt 4 portii:
250 g sparanghel alb
150 g mazare tucara
1 gulie
2 morcovi
1 ceapa
2 Linguri ulei floarea soarelui
1 l supa
2 Linguri pesto busuioc
Sare
Piper
50 g parmezan
Batog in sos de mustar 280 k
Pt 4 portii:
1 ceapa
2 morcovi medii
1 l supa
2 foi dafin
Sare
3 boabe piper pisate
4 file batog (cca 150 g)
200 g smantana slaba/iaurt
3 Linguri amidon
2 Linguri mustar cu seminte
2 Linguri mustar dulce
Putina miere lichida
……………………………………………………….
Pt. 1 portie :
150 g tulpina telina
1 ceapa mica
1 mar mic acru
1 Lingura suc lamaie
150 g creveti cruzi decojiti
1 lingurita ulei rapita
Sare
Ardei iute rosu-piper Cayenne
150 ml supa
50 ml suc mere
Frigarui marinate 280 kcal/p
Pt. 4 portii:
500 g carne curcan proaspata,felii subtiri
1 catel usturoi
½ legatura maghiran
200 ml vin alb sec
2 Linguri mustar
Sare
Piper
8 rosii mici pe vrej
2 cepe mici rosii/albe
1 mar
Suc lamaie
8 purne coapte
2 Linguri ulei rapita
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu