duminică, 17 februarie 2008

Supa cu sparanghel 210 k , Batog in sos de mustar 280 k , Creveti cu telina 220 kcal/p , Frigarui marinate 280 kcal/p


Supa cu sparanghel 210 k


Pt 4 portii:


250 g sparanghel alb

150 g mazare tucara

1 gulie

2 morcovi

1 ceapa

2 Linguri ulei floarea soarelui

1 l supa

2 Linguri pesto busuioc

Sare

Piper

50 g parmezan

…………………………………………………..


Batog in sos de mustar 280 k


Pt 4 portii:


1 ceapa

2 morcovi medii

1 l supa

2 foi dafin

Sare

3 boabe piper pisate

4 file batog (cca 150 g)

200 g smantana slaba/iaurt

3 Linguri amidon

2 Linguri mustar cu seminte

2 Linguri mustar dulce

Putina miere lichida

……………………………………………………….

Creveti cu telina 220 kcal/p


Pt. 1 portie :


150 g tulpina telina

1 ceapa mica

1 mar mic acru

1 Lingura suc lamaie

150 g creveti cruzi decojiti

1 lingurita ulei rapita

Sare

Ardei iute rosu-piper Cayenne

150 ml supa

50 ml suc mere

...............................................................

Frigarui marinate 280 kcal/p


Pt. 4 portii:


500 g carne curcan proaspata,felii subtiri

1 catel usturoi

½ legatura maghiran

200 ml vin alb sec

2 Linguri mustar

Sare

Piper

8 rosii mici pe vrej

2 cepe mici rosii/albe

1 mar

Suc lamaie

8 purne coapte

2 Linguri ulei rapita

Niciun comentariu: