luni, 10 noiembrie 2008
Strudel caise
Ingrediente:
800 g caise-cutie,scurse
1 Lingura miere
1 lingurita scortisoara
1/2 cana curmale tocate
4 foi placinta(27/47 cm)
ulei masline/rapita pt uns
2 Linguri migdale,strivite
Pregatire:
Preancalzesti cuptorul la 200*C.Combini caisele si curmalele intr-un bol mic.Ungi foile cu ulei.Asezi foile una peste alta si deasupra in centrul ei asezi amestecul de caise.Pliezi aluatul si-l impachetezi intr-un rulou.Stropesti cu ulei si presari cu fulgii migdale.Coci 20-25 min,pana este maro-auriu si crocant.
Ies 6 portii.
Varianta:
Poti inlocui caisele cu piersici/mere din conserva.
Reteta aici:
APRICOT STRUDEL
http://www.gofor2and5.com.au/recipes.aspx?c=3&a=281&n=168&rl=176
Etichete:
caise,
Condimente,
curmale,
Desert,
foi placinta,
migdale,
Noiembrie 2008,
scortisoara,
strudel
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu