marți, 11 noiembrie 2008

Strudel cu sparanghel




Ies 6 portii.

Tije sparanghel,sunca,feta si branza de vaci/ricotta inchise intr-o carcasa de foi.

Ingrediente:

50 g unt topit
2 Linguri patrunjel/marar proaspat
1 ou
100 g feta rupta
6 foi placinta
3-4 felii sunca
250 g branza vaci/ricotta
1 Lingura seminte susan-optional
340 g sparanghel(conserva)bine scurs
1 Lingura seminte mustar

Pregatire:

1.Intr-un bol amesteci impreuna branza vaci,feta,semintele mustar,oul si ierburile.Asezonezi cu sare si piper.
2.Iei o foaie si o ungi cu unt.Asezi alta foaie deasupra si repeti de 4 ori,sa ai 6 foi.
3.Asezi un strat de felii sunca,la partea superioara.
4.Intinzi 1/2 amestec de branza in centru asezi tijele de sparanghel,acoperi cu restul de branza.
5.Inchizi aluatul,il rulezi,il pui in tava,il ungi cu untul topit si presari susan.
6.Coci 40-45 min la 190*C,pana foile se auresc.
Servesti cald/rece.

Reteta aici:

Asparagus Strudel

http://www.foodinaminute.co.nz/Recipes/recipe_default.aspx?recipeid=53

Niciun comentariu: