marți, 11 noiembrie 2008
Dovleac placintar copt
Ingrediente:
1 dovleac mic
1/2 cana maioneza
1/2 cana ceapa tocata
1 ou batut
1 lingurita zahar
sare si piper
Pregatire:
Decojesti,tai cuburi si coci pana se inmoaie,dovleacul,scurgi lichidul,il pasezi.
Amesteci:
1/2 cana maioneza
1/2 cana ceapa tocata
1 ou batut
1 lingurita zahar
sare si piper
Adaugi dovleacul,amesteci bine.Pui intr-o caserola de 1 litru.
Combini si presari deasupra dovleacului:
2 Linguri parmezan
1 Lingura unt topit
1/4 cana (cca 8 crackers)biscuiti sarati
Coci neacoperit la 175*C,pt 30-40 min.
Ies 6 portii.
Reteta aici:
Butternut Squash Bake
http://recipes.holidays.net/view_recipe.php?id=33
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu