vineri, 23 ianuarie 2009

Supa de macris cu cartofi

Ingrediente:

2 Linguri unt
3 1/2 cana apa
4 cani macris/stevie,tocata
1 cana leurda(sau ceapa),tocata
1 lingurita sare
2 cartofi medii,taiat sferturi si fin feliati
1 praf piper
1 cana smantana fermentata
1 Lingura arpagic tocat,pt decor

1.Topesti untul in oala de supa cu 1/2 cana apa.
2.Adaugi leurda/ceapa,stevia,sarea si fierbi la foc mic,acoperit cca 5 min,la foc mediu-mic.
3.Adaugi cartofii si-i sotezi inca 10 min,amesteci ocazional.
4.Torni restul de apa si treptat aduci la fiert.Micsorezi focul si fierbi cca 30 min,pana cartofii sunt moi.
5.Potrivesti gustul.
6.Torni smantana chiar inainte de servit.
7.Servesti supa cu arpagicul tocat si piper presarat.


Reteta aici:

Wild Sorrel-Potato Soup
http://www.prodigalgardens.info/yellow%20dock%20recipes.htm

Niciun comentariu: