duminică, 19 mai 2013

Prajitura cu caise si scortisoara




Ingrediente:

1 ½ cani faina
½ lingurita sare
2lingurite praf copt
1 ou
2 linguri unt
1cana lapte
1lingurita vanilie
2 cani caise cuburi
¼ cana zahar pt a presara pe caise

Topping:

2 linguri zahar
¼ lingurita scortisoara

MDP;

Incalzesti cuptorul la 190 C.
Intr-un bol mare,amesteci faina,1/2 cana zahar,untul si oulpana se albeste si e pufos.
Amesteci laptele si vanilia.
Torni amestecul umed in amestecul de faina si bati doar sa se omogenizeze.
Intinzi aluatul in tava patrata de 20 cm,unsa.
Amesteci caisele cubulete cu ¼ cana zahar,le presari peste aluat.
Deasupra presari toppingul de zahar si scortisoara.
Coci cca 15 min pana scobitoarea infipta in centru iese curata.

Reteta:
http://freeingmymartha.blogspot.ro/2010/05/fresh-apricot-coffee-cake.html


Niciun comentariu: