Ingrediente:
1 ½ cani
faina
½ lingurita
sare
2lingurite
praf copt
1 ou
2 linguri
unt
1cana lapte
1lingurita
vanilie
2 cani caise
cuburi
¼ cana zahar
pt a presara pe caise
Topping:
2 linguri
zahar
¼ lingurita
scortisoara
MDP;
Incalzesti
cuptorul la 190 C.
Intr-un bol
mare,amesteci faina,1/2 cana zahar,untul si oulpana se albeste si e pufos.
Amesteci
laptele si vanilia.
Torni
amestecul umed in amestecul de faina si bati doar sa se omogenizeze.
Intinzi
aluatul in tava patrata de 20 cm,unsa.
Amesteci
caisele cubulete cu ¼ cana zahar,le presari peste aluat.
Deasupra
presari toppingul de zahar si scortisoara.
Coci cca 15
min pana scobitoarea infipta in centru iese curata.
Reteta:
http://freeingmymartha.blogspot.ro/2010/05/fresh-apricot-coffee-cake.html
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu