marți, 14 mai 2013

Pachetele cu struguri si busuioc


Ingrediente 6 bucati:

400 g aluat foitaj
200g branza de vaci/ricotta
500 g struguri
5 linguri zahar
1 galbenus
2 fire busuioc
1 varf cutit sare
1 lingurita unt

MDP;

Umplutura:Amesteci branza,zaharul,sarea,busuiocul,taiat mare si apoi ¼ din cantitatea de struguri(taiati pe ½).
Aluatul il imparti in 3 fasii lungi apoi fiecare fasie o tai in ½,pui umplutura,rulezi sa ai niste pachetele lungi si la capetele presezi cu furculita sa se inchida bine,ungi cu galbenus batut.Dai la cuptor la 190-200 C,15-17 min,pana se auresc.
Sosul:Restul ½ de struguri ii pui in tigaie pe foc cu putin zahar si unt si putina apa,lasi sa scada siropul si sa se caramelizeze putin.
Servesti pachetelele alaturi de boabele de struguri si de jur imprejur pui sos.

Fabrica de retete

Niciun comentariu: