Coca:
200 g faina
150 g unt sau 75 g untura
1/2 praf copt
1 ou
1 lingura cacao dizolvata in 2-3 lingurite lapte
Se obtine o coca moale din care se coc 2 foi pe dosul tavii.
Umplutura:
6 albusuri
200 g zahar
200 g nuca cocos
Albusurile se bat spuma cu zaharul,se amesteca cu cocosul,se coace o singura foaie in tava tapetata cu hartie.
Crema:
6 galbenusuri
150 g zahar
1 budinca vanilie
1 lingura faina
400 ml lapte
200 g unt.
Galbenusurile se freaca cu zaharul,se pune budinca,faina,laptele.Se fierbe pe abur,se raceste se adauga untul.
Glazura:
3 cuburi ciocolata menaj
2 linguri ulei
Se topeste ciocolata cu uleiul,se freaca bine,se toarna peste prajitura.
Montarea:
Pe foaia maro se pune 1/2 din crema,apoi blatul alb de cocos,crema si foaia maro.
joi, 15 septembrie 2011
Prajitura Ana
Etichete:
cacao,
ciocolata,
cocos,
Condimente,
creme,
Desert,
glazura,
Prajitura,
Septembrie 2011,
Taieturi culinare din ziare,
vanilie
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu