joi, 15 septembrie 2011

Prajitura Ana

Coca:

200 g faina
150 g unt sau 75 g untura
1/2 praf copt
1 ou
1 lingura cacao dizolvata in 2-3 lingurite lapte

Se obtine o coca moale din care se coc 2 foi pe dosul tavii.

Umplutura:

6 albusuri
200 g zahar
200 g nuca cocos

Albusurile se bat spuma cu zaharul,se amesteca cu cocosul,se coace o singura foaie in tava tapetata cu hartie.

Crema:

6 galbenusuri
150 g zahar
1 budinca vanilie
1 lingura faina
400 ml lapte
200 g unt.

Galbenusurile se freaca cu zaharul,se pune budinca,faina,laptele.Se fierbe pe abur,se raceste se adauga untul.

Glazura:

3 cuburi ciocolata menaj
2 linguri ulei

Se topeste ciocolata cu uleiul,se freaca bine,se toarna peste prajitura.


Montarea:

Pe foaia maro se pune 1/2 din crema,apoi blatul alb de cocos,crema si foaia maro.

Niciun comentariu: