Ingrediente 4 portii:
4 mere golden
1 lingurita scortisoara
50 g zahar pudra
2 linguri migdale pisate
2 linguri nuci pisate
60 g unt
1 lamaie-sucul
MDP;
Scoti cotoarele merelor,le stropesti cu suc lamaie.Amesteci:nucile,migdalele,zaharul pudra,scortisoara.Umplii fiecare mar si lasi sa se patrunda in pulpa marului.Incalzesti cuptorul.Ungi un platou cu unt,pui merele,putina apape fundul vasului.Lasi la cuptor cca 1 ora.In acest timp daca incep sa se coloreze prea tareacoperi vasul cu folie Al si continui la foc mai mic.
sâmbătă, 17 septembrie 2011
Mere "Cersetoare"
Etichete:
Condimente,
Desert,
lamaie,
mere,
migdale,
nuci,
scortisoara,
Septembrie 2011,
Taieturi culinare din ziare
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu