Reteta apartine lui Serban Georgescu.
Ingrediente;
1 roata mica de cascaval afumat
1 lingura ulei
1 conserva ciuperci/proaspete
1 ceapa mica
1 catel usturoi
sare
piper
1 legatura marar
200 gr smantana
MDP:
Cascavalul se gaureste in centru cam cat dimensiunea unui pahar.Separat se prajesc in tigaie teflon in ulei ciupercile taiate marunt,ceapa si usturoiul.Se asezoneaza cu sare,piper si cand totul s-a prajit binese pune mararul tocat.Se ia de pe foc si se adauga smantana.Se pune cascavalul pe o folie staniol,se umple gaura cu compozitia si se inoada mot capetele foliei.Se introduce intr-o craticioara de dimensiunea lui si se tine la cuptor o 1/2 ora la foc mic.Se serveste cald impreuna cu un pahar de vin alb sec.
joi, 15 septembrie 2011
Cascaval a la Mirela
Etichete:
Aperitiv,
branza,
ciuperci,
Condimente,
Mancare,
marar,
Septembrie 2011,
smantana,
Taieturi culinare din ziare,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu