Model pt 60 de zile,tratamentul de Baza si de Atac opt orice Boala.
In primul rand Painea Harica in doza indicata mai sus.
Se mai adauga un amestec de zarzavaturi crude ca insotitoare a Painii Harice.
Se maruntesc/rad:morcovi,varza-chiar acra,dovleac,sfecla rosie-dar foarte putina ca e dulce,si alte legume de sezon.Este indicata neaparat o verdeata.Salata si Urzica NU ar trebui sa lipseasca.Este buna si uscata si pusa ca praf.Puneti la fiecare masa 2-3 catei usturoi,nu mai mult.Puneti si putina acritura,evitandu-se pe cat posibil Sarea.Otetul natural poate fi folosit cu moderatie.Se poate folosi putin ardei iute dar sa se evite Piperul.ATENTIE,este excus cu desavarsire orice fel de Ulei,ca si orice Dulce.Uleiul si Dulcele sunt otrava bolii.Sunt foarte explosive si fermentative.Chiar si mierea de albine este excusa in aceste 60 de zile,ca si orice fructe dulci.Este INTERZIS TOTALorice aliment Lactat.Nu va jucati cu acest tratament.In orice boala Intestinele sunt blocate si foarte infectate si uleiul,dulcele,lactatele,mentin infectia.In cele 60 de zile indicate se face tocmai deblocarea intestinala,care va debloca apoiorice boala.Datorita blocarii intestinale,se produc apoi blocajele in diferitele Organe,cu bolile respective.Aici este Marele secret al medicinii naturiste.Gresala majora a medicinii obisnuite este ca neglijaza deblocarea cu strictete a Intestinelor,ce nu se poate face decat cu o Mancare speciala.Se indica anumite regimuri alimentare,mai mult formale si insuficiente.Medicina isihasta pe acest fapt pune accentul cel mai sustinut.Painea Pustniceasca-harica necoapta si Vie,ca si zarzavaturile nefierte si crude-Vii fac acest miracol de deblocare.PAINEA Harica si aceasta salata fara ulei,ci cu samburi de Nuca/Dovleac,va trebui sa fie mancarea timp de 60 de zile.Nu te speria,nu vei slabi ci din contra vei simti o intarire.MedicinaIsihasta nu practica postul total,ce are importanta sa ci un post bland,ca pt amaratii de bolnavi.Ar fi bine ca cei mai tari,ca Vinerea macar sa faca post pana seara,ce intensifica tratamentul.Cine este obisnuit cu:supe,ciorbe sa ia o parte din Salata respectiva sa puna Apa calduta si putina Paine Harica si miez de Paine obisnuita,cu putina acritura si verdeata.Va fi o supa de sanatate.Cei cu stomacul debi,cu ulcere,gastrite,sa strecoare apoi zarzavatul si sa foloseasca doar supa.Pt cei bolnavi mai grav si nu pot manca este indicat Laptele de Paine Harica si Supa de mai sus strecurata.Pui intr-un borcanel pana la o 1/2 de litru Apa si cat incape intr-o mana Paine Harica,amesteci pana se face ca un lapte,peste care pui putin Otet natura(atentie) ca sa fie putin acrisor.Este indicat evitarea Lamaii si a citricelor in general pt ca produc o alcalinizare fortata in Organism,ce va dauna.Trebuie baut acest Lapte de Paine Harica incet cu inghitituri dese si cu pauze de 5-10 min.Doza este de pana la 2 litri/zi.
Painea,Apa,si Aerul-Lumina sunt baza Viului nostru.HARUL DIVIN prin aceste materialitati se manifesta in noi.Unde nu sunt acestea si HARUL lipseste.Deci,sa va fie in atentie lichidul de 2 litri zilnic.Ori cu Apa simpla ori cu Ceai,cel mai indicat cu Laptele de Paine Harica.ATENTIE,sa fie acrisor putin si sa NU fie lasat sa fermenteze.
Efectele vor fi vizibile deja dupa prima saptamana.Nu te sparia de unele reactii.Vor aparea niste gaze putride,ce nu trebuie tinute.Vor apare mirosuri urate,diferite jene organice...semne ale desfundarilor bolnave.
Femeile in general vor simti o ameliorare deosebita,o descongestionare abdominala de usurare.Por apare greturi si varsaturi,chiar usoare diarei...sunt desfundarile mentionate.\Zilnc totodata sa se mananca cate un pumn de Seminte de Dovleac,neprajite(atentie)care au o importanta mare,ca hrana si dezinfectare intestinala de paraziti.Este cea mai naturala deparazitare.In privinta Painii coapte obisnuite n-o excludeti total,ca noi o avem genetic in memorie.Evitati insa coaja anorganica.
Biblioteca de la Nasaud-Retete de bucatarie manastireasca menite sa aduca vindecarea
Spicuiri din lucrarea Parintelui Ghelasie Gheorghe,mare isihist si terapeut haric.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu