Modelul de Hrana Harica este tratamentul de atac pt bolile grave,ce necesita o terapie urgenta si deosebita.
Se indica celor mai putin bolnavi un tratament Isihast.Astfel introduceti zilnic cate putina Paine Harica,ce va va hrani in special Sistemul Nervos.Cei ce fac efort intelectual,in locul cafelei folositi Laptele acrisor de Paine Harica.Vei simti o inviorare si mai mare.Saptamanal macar Vinerea cei Religiosi postiti cu Painea Harica si Apa si cu cateva zarzavaturi ...va fi o curatare si Sufleteasca si Trupeasca.
Copiii sa foloseasca Painea Harica in locul dulciurilor nocive.Se poate face Paine Harica amestecata cu putina Miere si Nuca,asta pt cei fara boli grave.Copiii bolnaviciosi sa foloseasca permanent Laptele acrisor de Paine Harica.Fetele necasatorite,la fel,ce le va regla ciclul dereglat.Painea Harica se dovedeste ca ajuta mult pe Tinerii prea hormonali,dandu-le o reglare Psiho-nervoasa.Nenorocirea tinerilor in acest sens este ingrijoratoare,multi nu gasesc nici un remediu...PAINEA Harica si evitarea dulciurilor fiind o adevarata salvare miraculoasa.
Chiar si cei Sanotosi facti cate o Cura de Purificare,prin cateva zile de Post cu Paine Harica si cateva fructe,dar nu dulci.Daca sunteti obisnuiti cu Ceaiuri,evitati-le pe cele prea fierte.Este indicat Ceai la rece,planta respectiva maruntita si pusa in Apa si lasata cateva ore.Fierberea precipita atat sarurile din Apa,cat si din planta,ce devin astfel toxice pe langa efectul terapeutic.
Femeile gravide si cele care nu pot tine sarcina sa foloseasca Laptele acrisor de Paine Harica si sa evite la maxim dulciurile si uleiurile.Uleiul si grasimile sa le compenseze prin Seminte neprajite si nuci si lactete naturale,nu prefacute ca margarina.Medicina Pustniceasca Isihasta se dovedeste cu Remedii Valoroase de care avem mare nevoie,noi,cei bolnavi.
Biblioteca de la Nasaud-Retete de bucatarie manastireasca menite sa aduca vindecarea
Spicuiri din lucrarea Parintelui Ghelasie Gheorghe,mare isihist si terapeut haric.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu