luni, 3 noiembrie 2008

Porumb fiert cu unt iute




Ies 8 portii.

Ingrediente:

1 ardei iute uscat,fara seminte,pisat
1/2 cana apa fierbinte
1/4 cana coriandru proaspat
3 catei usturoi
1 Lingura suc proaspat lime
un praf sare
1 1/2 lingurita sare
113 g/ 1/2 cana unt nesarat,moale
8 stiuleti porumb

Pregatire:

Inmoi ardeiul in apa cca 30 min,apoi scurgi.
Tai fin coriandrul si usturoiul impreuna in blender.Adaugi ardeiul,sucul lime,zahar,sare,mixezi.Adaugi untul,mixezi pui intr-un bol.
Pui porumbul intr-o oala mare cu apa sarata,il lasi 4-5 min,sa fie crocant-moale.Il scoti pe platou si-l servesti cu unt picant.

Reteta aici:

Corn on the Cob with Garlic-Ancho Butter

http://www.epicurious.com/recipes/food/views/CORN-ON-THE-COB-WITH-GARLIC-ANCHO-BUTTER-104245

Niciun comentariu: