luni, 3 noiembrie 2008

Ciuperci umplute pt mic dejun



Ingrediente pt 4 portii:

4 palarii mari ciuperci
4 felii bacon,taiat felii subtiri
1/2 cana ceeapa,tocata
1 Lingura unt nesarat
1/2 cana ardei copt rosu,taiat fasii de 0,6 cm
3/4 cana branza elvetiana
4 oua mari,batute
sare si piper,dupa gust


Pregatire:

1.Cureti ciupercile cu un prosop umed si scoti lamelele/branhiile pt a face o scobitura in ciuperca.
2.Pui tigaia pe foc mediu,adaugi untul il topesti,pui ceapa,amesteci pana ceapa se inmoaie si e maro-aurie.
3.Adaugi ardeiul copt,baconul,amesteci pana se incalzesc,pui sare si piper.
4.Iei de pe foc ,repartizezi pe cele 4 palarii.
5.Pui oul egal in fiecare ciuperca,deupra pui branza rasa.
6.Pui pe gratar la foc indirect,inchizi capacul si lasi pana branza se topeste si oul s-a stabilizat,cca 15-20 min.Servesti.


Reteta aici:

Steph’s Breakfast Grilled & Stuffed Portobello Mushrooms

http://www.stephthegrillinggourmet.com/Appetizers.htm

Niciun comentariu: