sâmbătă, 1 noiembrie 2008

Oua umplute cu Wasaby si untisor



Ies 12 oua umplute.

Ingrediente:

6 oua fierte tari
3 Linguri maioneza,de preferat de casa
1 lingurita pasta Wasaby
1 ceapa verde,tocata
1/4 cana creson tocat,in plus pt garnisit
un praf sare

Pregatire:

Fierbi ouale.Le pui in oala pe un singur rand si pui apa 2,5 cm peste ele.Acopei oala si dai la foc mediu.Cand apa incepe sa fiarba complet,iei de pe foc si lasi 18-20 min.Le treci prin apa rece,le cojesti.
Le tai in 1/2 ,scoti galbenusul,il pasezi foarte fin,il amesteci cu maioneza,wasaby,ceapa verde si cresonul,amesteci f. bine.Potrivesti gustul.
Cu un cornet cu varful larg umplii ouale.Tai fasii subtiri de frunze creson si decorezi doar inainte de servit.Servesti imediat/refrigerezi acoperit pana la o zi.

Reteta aici:


http://cookingwithamy.blogspot.com/2008/03/wasabi-deviled-eggs-recipe-eggceptional.html

Niciun comentariu: