duminică, 9 noiembrie 2008

Dovleac crocant

Ingrediente:

2 dovleci placintari medii
142 g fenicul,feliat
2 cutii rosii tocate
salvie,rozmarin,busuioc
sare si piper
300 ml smantana grasa(crème fraiche)
57 g margarina
85 g faina simpla
57 g fulgi ovaz
85 g parmezan
muguri pin


Pregatire:

Preancalzesti cuptorul la 200*C,gaz 6.
Tai dovleacul,decojit in cuburi.
Pui in tava feliile fenicul/chimen dulce.
Torni rosiile tocate peste dovleac,presari ierburile.
Pui deasupra smantana si acoperi cu folie Al.
Dai la cuptor 40 min.
Amesteci impreuna:faina,ovazul,branza si margarina,sa creezi un toping pt mancare,adaugi mugurii pin,deasupra coci inca 20 min.
Mai mult parmezan,sare si piper pot fi adaugate dupa gust.
Ies 4 portii.

Reteta aici:

Butternut Crunch Recipe

http://www.kew.org/plants/cucurbits/recipe4.html

Niciun comentariu: