duminică, 9 noiembrie 2008
Chiftele cu dovlecei,sunca si branza
Ingrediente pt 2 portii:
1 cana faina care creste singura
2 oua
20 g unt,topit
1/3 cana lapte
sare de mare
piper negru pisat
1/2 cana ricotta
1/4 cana busuioc proaspat
75 g sunca
1 dovlecel-zucchini-,taiat fasii lungi
ulei vegetal pt prajit
Pregatire:
Pui faina,ouale,untul,laptele,sare,piper intr-un bol mare,amesteci sa se combine.Adaugi branza,sunca si dovlecelul.Pui 2 linguri ulei in tigaie mica si-l incalzesti peste mediu.Pui 1/2 cana amestec in tigaie si-l prajesti 2-3 min pe fiecare parte,pana apar bule la suprafata.Lasi deoparte.
Pui iar 2 linguri ulei si repeti cu restul amestecului.
Tai felii si servesti.
Reteta aici:
Zucchini, Ham, Basil and Ricotta Fritters
http://ilovemilkandcookies.blogspot.com/2006/10/hhdd-6-f-is-for-fritter.html
Etichete:
Aperitiv,
branza,
busuioc,
Condimente,
dovlecel,
Noiembrie 2008,
sunca
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu