sâmbătă, 23 martie 2013

Tochitura de cartofi cu ardei si ciuperci


Ingrediente 4 portii:

675 g cartofi cuburi
1 lingura ulei masline
2 catei usturoi pisati
2 ardei grasi(galben si verde)
3 rosii
75 g  ciuperci
1 lingura sos vegetarian Worcester
2 linguri busuioc tocat
sare
piper
frunze busuioc pt ornat
paine prajita calda taiata de 4 cm

MDP;
Fierbi cartofii in apa sarata,ii scurgi.Incingi uleiul,pui cartofii,ii rumenesti,adaugi usturoiul,ardeii grasi,mai lasi 2-3 min pe foc.Pui rosiile fara piele taiate bucati potrivite,ciupercile,sare,piper,mai calesti 5-6 min,amestecand continuu.Pui sos Worcester si busuioc.Ornezi cu busuioc si servesti cu paine prajita calda.



Niciun comentariu: