sâmbătă, 23 martie 2013

Caviar de vinete


Ingrediente 4 portii:

1vanata mare taiata pe lung
1 lingura ulei masline
1 bagheta taiata in felii de 6 cm
ulei vegetal
1 ardei gras mediu taiat cuburi de 4 mm
1 ceapa mica
2 catei usturoi tocat
1 rosie mare decojita taiata cuburi de 4 mm
3 linguri suc lamaie
2 linguri ceapa verde maruntita
1 lingurita busuioc  verde maruntit

MDP;
Vanata unsa cu ulei masline se asaza cu fetele taiate in jos pe folie Al,se coace 1 ora in cuptor preancalzit la 250 C.
Feliile de paine stropite cu ulei vegetal se pun pe alta folie Al si se coc 8 min sa fie galbene si crocante.
In tigaie teflon ingingi o lingurita ulei masline,pui ardeiul,ceapa,usturoiul,se fierb la foc moderat 6 min,pana sunt moi dar nu brune.
Adaugi vanata tocata,vegetalelor sotate,amesteci cu rosia,suc lamaie,o lingurita ulei masline,ceapa verde,busuioc,amesteci si servesti dupa 20 min cu crutoane.



Niciun comentariu: