duminică, 10 martie 2013

Ciuperci umplute cu ciuperci


Ingrediente 4 portii:

12 ciuperci fara picior
ulei masline
12 buc arpagic proaspat

Pt. umplut:

2 linguri margarina
2 cepe verzi
400 g ciuperci
½ cana patrunjel
2 linguri marar
1 ½ lingurita tarhon
1/8 lingurita piper
2 linguri pasta tomate

Umplutura:

Se topeste margarina la foc mediu,se adauga ceapa,se caleste 4 min,se adauga ciupercile tocate si se fierb cca 6 min pana se evapora apa,se adauga apoi restul ingredientelor,se mai fierbe 3-4 min pana se ingroasa amestecul,se mixeaza in blendersa ai o consistenta medie,pui sare piper.Ciupercile se ung cu ulei,se pun cca 4 min pe gratar preancalzit sa se inmoaie putin,se lasa la racit se umplu,se pune arpagicul deasupra fiecarei ciuperci.



Niciun comentariu: