marți, 13 ianuarie 2009

Supa cu galuste din carne pui



Ingrediente:

2 Linguri ulei ev. masline
4 tije telina,din mijloc/tinere,tocate
2 cepe,tocate
4 morcovi,rasi,cca 1 1/2 cana
1 frunza dafin,proaspata
sare,piper proaspat macinat
6 cani supa pui
455 g carne pui,tocata
1 ou
1/2 cana firimituri paine italieneasca


1/2 cana parmezan ras fin
2 catei usturoi,fin tocati
1 praf nucsoara,rasa prospat
455 g gnocchi-la pachet
1 cana mazare congelata
patrunjel fin tocat
paine crocanta,pt inmuiat

Pregatire:

1.In oala supa,incalzesti uleiul,la foc mediu-mare,adaugi telina,ceapa,morcovii,dafinul,sare,piper si lasi 5 min.Adaugi supa,acoperi,aduci la fiert.
2.Intr-un bol asezonezi puiul cu sare,piper,adaugi oul,painea,branza,usturoiul,nucsoara.Formezi bile de mici dimensiuni,cca 40,le pui in oala,fierbi cca 10 min,adaugi gnocchi si fierbi 5 min.Adaugi mazarea si patrunjelul,fierbi 2 min,iei de pe foc,scoti dafinul,lasi sa se raceasca 5 min.Servesti cu paine.


Reteta aici:

Double Chicken Dumpling Stoup

http://www.rachaelraymag.com/recipes/30-minute-meals/double-chicken-dumpling-stoup/article.html

Niciun comentariu: