marți, 13 ianuarie 2009
Vita ca la Biejing
Ingrediente:
455g carne,taiata fasii suntiri
6 Linguri amidon,pt presarat
ulei pt prajit
Marinata:
1 ou
1/4 lingurita sare
2 Linguri apa
1 Lingura amidon
Sos:
4 Linguri apa
4 Linguri zahar
3 Linguri ketchup
2 Linguri otet
1/4 lingurita ardei iute,fulgi/macinat
2 lingurite amidon
Legume:
1 lingurita usturoi,tocat
1 ardei gras rosu,cuburi
1 ardei gras verde,cuburi
1 ceapa medie,alba,feliata
Pregatire:
1.Pui carnea taiata in punga peste marinata,amesteci bine,lasi 15 min.
2.In timp ce carnea se marineaza,amesteci toate ingredientele pt sos,dai la frigider.
3.Cand carnea s-a marinat,o acoperi cu amidonul,elimini excesul amidon si prajesti pana sunt maro-aurii,scoti pe hartie.
4.Pui cateva linguri ulei in wok,adaugi usturoiul si-l prajesti 10 sec.Adaugi ardeii rosu si verde,ceapa,amesteci,2min.Scoti legumele,lasi deoparte.
5.Pt sos:incalzesti ingredientele in wok,pana la fierbere.Pe farfuria servit pui carnea si legumele,le acoperi cu sos.
Reteta cu poze pregatire aici:
Beijing Beef Recipe
http://blogchef.net/beijing-beef-recipe/
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu