marți, 13 ianuarie 2009

Vita ca la Biejing



Ingrediente:

455g carne,taiata fasii suntiri
6 Linguri amidon,pt presarat
ulei pt prajit

Marinata:

1 ou
1/4 lingurita sare
2 Linguri apa
1 Lingura amidon

Sos:

4 Linguri apa
4 Linguri zahar
3 Linguri ketchup
2 Linguri otet
1/4 lingurita ardei iute,fulgi/macinat
2 lingurite amidon

Legume:

1 lingurita usturoi,tocat
1 ardei gras rosu,cuburi
1 ardei gras verde,cuburi
1 ceapa medie,alba,feliata


Pregatire:

1.Pui carnea taiata in punga peste marinata,amesteci bine,lasi 15 min.
2.In timp ce carnea se marineaza,amesteci toate ingredientele pt sos,dai la frigider.
3.Cand carnea s-a marinat,o acoperi cu amidonul,elimini excesul amidon si prajesti pana sunt maro-aurii,scoti pe hartie.
4.Pui cateva linguri ulei in wok,adaugi usturoiul si-l prajesti 10 sec.Adaugi ardeii rosu si verde,ceapa,amesteci,2min.Scoti legumele,lasi deoparte.
5.Pt sos:incalzesti ingredientele in wok,pana la fierbere.Pe farfuria servit pui carnea si legumele,le acoperi cu sos.

Reteta cu poze pregatire aici:

Beijing Beef Recipe

http://blogchef.net/beijing-beef-recipe/

Niciun comentariu: