marți, 13 ianuarie 2009
Sparanghel cu sos ghimbir si portocala
Ingrediente:
900 g sparanghel
Pt sos:
3/4 cana maioneza
3/4 cana smantana-fermentata
1 Lingura otet
1 Lingura suc portocala
1 lingurita coaja portocala,rasa
1 catel usturoi,strivit
1 Lingura mustar Dijon
1 1/2 Lingura ghimbir ras
1 lingurita sos soia
1/2 lingurita zahar
sare,piper,dupa gust
Pregatire:
Tai partea lemnoasa a sparanghelului,decojesti tulpinile,daca vrei.
Intr-o tigaie mare pui la fiert cam 2,5 cm apa.
Cand incepe sa dea in fiert pui sparenghelul,lasi neacoperit,pana se inmoaie cca 4-5 min.Il pui in apa cu gheata,pana se raceste,il scoti,il acoperi si dai la rece pana servesti.
Combini toate ingredientele pt sos.Acoperi si recesti pana servesti.
Reteta aici:
Ginger Orange Dip w Asparagus
http://willclowerrecipes.blogspot.com/2008/11/ginger-orange-dip-w-asparagus.html
Etichete:
Aperitiv,
Condimente,
maioneza,
smantana,
sos soia,
sparanghel
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu