luni, 19 ianuarie 2009
Omleta cu fenicul si dovlecei
Ingrediente:
300 g dovlecei,taiati pe lungime si feliati
200 g fenicul,fin feliat
1 ceapa medie,fin tocata
2 catei usturoi,fin tocati
1 cana asmatui,fin tocat
8 oua
150 g smantana
sare,piper
100 g parmezan,ras
2-4 Linguri ulei masline
Pregatire:
Preancalzesti cuptorul la 150*C.
Bati ouale si smantana impreuna.Adaugi asmatuiul si 40 g parmezan rea,amesteci,pui sare,piper,dupa gust.
Intr-o tigaie sotezi ceapa,usturoiul in putin ulei.Adaugi legumele si le sotezi inca cca 3-4 min.Ungi forma cu restul ulei si intinzi legumele,torni deasupra lor amestecul de oua sirestul parmezan.
Coci 30-35 min.
Odata racita tai patrate.
Reteta aici:
Zucchini and Fennel Frittata -Perfect picnic alternative
http://whatsforlunchhoney.blogspot.com/2006/06/zucchini-and-fennel-frittata-perfect.html
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu