marți, 13 ianuarie 2009
Carnati la cuptor cu sos de ceapa
Ingrediente 2 portii:
2 Linguri ulei masline
4 fasii bacon impanat, afumat
4 carnati porc
125 g amestec aluat(la pachet)
1 ou mediu
200 ml apa
o mana rosii cherry
cateva frunze rozmarin
1 borcan sos ceapa
Pregatire:
1.Torni 1 lingura ulei intr-o tava de 1,5 litri,preancalzesti cuptorul la 220*C/gaz 7.
2.Infasori carnatii in fasiile de bacon.Incalzesti 1 lingura ulei in tigaie si-i prajesti 5 min,pana se rumenesc pe toate partile.
3.Amesteci treptat praful aluat/faci un aluat de clatite,cu 1 ou si 200 ml apa,intr-un bol.Aranjezi carnatii in tava preancalzita si torni aluatulin jurul lor.In aluat infigi cateva frunze rozmarin si rosiile,repui in cuptor 20-25 min,pana creste si se rumeneste.
4.Incalzesti sosul de ceapa in tigaie/microunde si servesti alaturi.
Reteta aici:
Toad in the hole recipe
http://www.deliciousmagazine.co.uk/recipes/Toad_in_the_hole_3817
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu