marți, 13 ianuarie 2009
Ecleruri cu crema ciocolata si branza
Ingrediente pt aluat:
100 g apa
80 g lapte proaspat
95 g unt gras
120 g faina simpla
3 oua mari
Pt Crema ciocolata si branza:
250 g crema branza
50 g zahar pudra
50 g budinca instant
100 g lapte proaspat
120 g ciocolata topita
180 g frisca batuta
Decor:ciocolata topita si decor zahar
Pregatire:
1.Aduci la fiert apa,laptele si untul in oala.
2.Torni faina,amesteci imediat viguros cu lingura lemn.
3.Lasi pasta sa se raceasca,pana cand e calduta,o transferi in bolul mixerului.
4.Adaugi ouale unul cate unul,bati pana sunt bine amestecate.
5.Pui in cornet cu varful in stea si formezi eclerurile in tava.
6.Coci la 190*C,cca 20 min,pana sunt maro-aurii.Nu deschizi usa cat timp se coc,pt ca se prabusesc.
Pt Umplutura:
1.Freci crema, branza si zaharul.
2.Amesteci budinca instant cu laptele.
3.Torni peste amestecul branza ciocolata topita,amesteci bine.
4.Amesteci toate si incorporezi frisca.
5.Pui umplutura in cornet si umplii eclerurile.
6.Topesti ciocolata ,pui o lingurita desupra eclerului,presari bomboane/ornamente zahar/sau ce vrei .
Reteta aici:
Chocolate Cream Cheese Eclair
http://auntyyochana.blogspot.com/2006/11/chocolate-cream-cheese-eclair_14.html
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu