joi, 15 ianuarie 2009
Tije usturoi conservate
Toaca-le in locul caperelor,in salsa verde,sau serveste-le alaturi de carne la gratar!
Ingrediente:
1 Litru otet alb
1 cana apa
6 Linguri sare
2 buchete tije usturoi
1 Lingura seminte mustar
1 lingurita seminte telina
1/2 lingurita boabe piper
1 frunza dafin
Pregatire:
1.Speli tijele,tai capetele,le rasucesti in jurul incheieturii mainii,sa le poti pune in borcan/le tai.Le pui in borcanul de 250 ml,sterilizat.
2.Fierbi otetul,apa,sarea,5 min.
3.Pui condimentele in borcan,torni lichidul fierbinte,lasi 1 cm,pana la capac.Stergi marginile borcanului,pui capacul.
4.Sterilizezi 10 min(pe baie apa),sau refrigerezi cateva luni.Tijele se mureaza perfect in 3 saptamani.
Reteta aici:
pickled garlic scapes in cocktails
http://pickle-girl.blogspot.com/
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu