luni, 19 ianuarie 2009

Sparanghel crocant cu salata



Ingrediente:

250 g sparanghel
1/2 cana faina
1 ou,usor batut
1/2 cana parmezan ras
1/2 cana pesmet
4 rosii prunisoare(roma),sferturi
100 g bocconcini-mozzarella,taiate pe 1/2
1 cana frunze busuioc
2 Linguri otet balsamic
piper,dupa gust


Pregatire:

1.Treci sparanghelul prin faina,il acoperi bine,il treci prin ou si prin pesmetul amestecat cu parmezan,presezi usor.
2.Il pui in tava si-l coci 10 min,la 180*C,pana crusta de parmezan este aurie si crocanta.
3.Combini rosiile,branza si busuiocul,presari otetul.Aranjezi salata pe platou,pui deasupra sparanghelul,asezonezi dupa gust.
Poti pastra acoperit in frigider sub 5*C.


Reteta aici:

Asparagus crumbed with parmesan on bocconcini salad

http://www.betterhealth.vic.gov.au/bhcv2%5Cbhcrecipes.nsf/Pages/Parmesancrumbedasparagusonbocconcinisalad

Niciun comentariu: