miercuri, 14 ianuarie 2009

Rulada zmeura



Ingrediente:

3 oua
2 picaturi esenta vanilie
110 g zahar tos,fin
75 g faina'2-3 Linguri gem zmeura
1/4 cana zahar pudra


Pregatire:

Preancalzesti cuptorul la 210*C/gaz 6 1/2.Ungi si pui hartie in tava.Bati ouale,vanilia si zaharul cu mixerul la viteza mare,pana obtii o spuma stabila,groasa.Cerni peste ea faina,o incorporezi usor cu lingura metal.Torni delicat in tava,nivelezi cu un cutit.
Coci 8-10 min.Verifici daca e coapta,rulezi cu atentie.Daca e coapta mana lasa o mica urma,care va disparea repede.Pui pe gratar sarma la racit,acoperita cu prosop uscat.Scoti hartia copt si lasi sa se raceasca de tot.Intinzi usor rulada si o ungi cu gem si rulezi strans cu ajutorul prosopului,pe partea mai lunga.Scoti prosopul si pudrezi cu zahar.


Reteta aici:

Swiss Roll Recipe

http://www.cuisinedumonde.com/swiss_roll.html

Niciun comentariu: