joi, 15 ianuarie 2009

Rulada ciocolata




Ingrediente:

4 oua mari
80 g zahar tos,fin
25 g cacao
25 g amidon porumb
50 g faina
60 g unt,topit
1 Lingura lapte rece


Pregatire:

1.Preancalzesti cuptorul la 180*C.
2.Ungi si pui hartie intr-o tava de 25/38 cm.
3.Amesteci faina si amidonul,lasi deoparte.
4.In bolul mixerului,bati ouale 1 min,apoi adaugi zaharul,continui sa bati inca 4 min,pana amestecul se deschide la culoare.
5.Adaugi laptele,apoi amestecul faina.
6.Adaugi untul topit.
7.Coci in cuptorul preancalzit 12-15 min.
8.Rulezi,scoti hartia copt.Apoi intinzi umplutura(dorita) si rulezi cu ajutorul prosopului.Racesti pe gratar.

Reteta aici:

Chocolate Log
http://mykitch3n.blogspot.com/2008/04/chocolate-log.html

Niciun comentariu: