marți, 13 ianuarie 2009

Pui cu sos ardei iuti



Ingrediente 4 portii:

4(1/2)piept pui
6 Linguri parmezan ras
4 Linguri ricotta
1/2 cana faina
2 oua,usor batute
1 cana pesmet
sare,piper
4 Linguri ulei fl. soarelui
1 ardei iute rosu,1 galben si 1 portocaliu
2 Linguri ulei masline
1 ceapa medie,fin tocata
1 catel usturoi,curatat,fin tocat
1/4 cana vin alb sec
1 cutie rosii italienesti
o mana patrunjel
2 Linguri muguri pin


Pregatire:

Incalzesti cuptorul la 180*C.speli,usuci cu prosop hartie,fasonezi pieptul pui.Amesteci faina cu 4 linguri parmezan,ricotta si formezi o pasta.Faci in piept niste taieturi le umplii cu amestecul branza,presezi.
Amesteci restul parmezan cu pesmetul.Incalzesti uleiul,treci pieptul prin faina,ou,pesmet amestecat cu parmezan,apesi sa se acopere bine,prajesti sa fie maro-auriu,intorci o data,transferi in cuptor,coci acoperit 10-15 min,pui sare piper dupa gust,pui partunjelul.Prajesti usor mugurii pin in tigaie uscata-fii atenta ca se ard usor,lasi deoparte.Scoti pieptii pe farfurie incalzita ii tai in diagonala in 3-4 felii,aranjezi pe o latura carnea,preasari nucile.


Reteta aici:

Chicken with capsicum sauce

http://www.theaucklander.co.nz/food/story.cfm?storyID=3696871

Niciun comentariu: