miercuri, 14 ianuarie 2009

Peste conservat



Ingrediente:

25 macrouri mici,fara capete si cozi si aripioare
turmeric macinat


75 g chilii uscati
5 cm ghimbir proaspat
3 capatani usturoi
1 Lingura seminte chimen
1/2 lingurita boabe piper
2,5 cm turmeric proaspat/3 lingurite macinat
3 sticle otet


Pregatire:

Cureti pestele,il speli in putin otet-NU in apa.
Freci pestele cu turmeric si-l usuci la soare 1 zi.
Macini condimentele,amesteci cu otetul.
Asezi in borcane sterilizate,pestel.Torni deasupra masala si otetul,pana acoperi pestele.Inchizi bine borcanele.
Poate fi consumat dupa 4 saptamani.Poate insoti alte feluri de mancare.Scoti cat ai nevoie din borcan,il prajesti putin in ulei.

Reteta aici:

Prepare Fish pickle

http://www.goaholidayhomes.com/recipes/42-fish-pickle/

Niciun comentariu: