marți, 13 ianuarie 2009
Dovleac copt cu ierburi si seminte
Ingrediente:
dovleac sau placintar
2 Linguri ulei masline
sare de mare,dupa gust
rozmarin/salvie proaspete
Pregatire:
Tai dovleacul in 1/2,scoti semintele,tai fasii,decojesti.In tava pui dovleacul,presari uleiul,amesteci sa se acopere,presari sare si ierburi.Coci in cuptorul cald,la 190*C/gaz 5,pana se inmoaie si rumeneste.
Speli,usuci semintele si le coci la foc mediu,amesteci des.Lasi pana se rumenesc bine,poti pune sare,daca vrei.Servesti dovleacul presarat cu seminte.Poate acompania alte mancaruri.
Reteta aici:
Roasted pumpkin or squash
http://www.food-mag.co.uk/food_individualrecipe.php?fmrecID=642
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu