marți, 13 ianuarie 2009
Conopida cu sos capere
Ingrediente 2 potii:
1 conopida mare
2 Linguri ulei masline
1/2 lingurita sare
Sos/Vinegreta:
1/4 cana ulei ev. masline
1 Lingura suc lamaie
1 Lingura capere
sare si piper,dupa gust
Pregatire:
Preancalzesti cuptorul la 200*C.Desfaci conopida in buchetele,o pui in tava,presari ulei,sare,amesteci sa se acopere bine.Dai la cuptor 40-50 min,pana se rumeneste.
Intr-un bol mic amesteci impreuna toate ingredientele pt sos.Treci conopida prin sos si servesti ca garnitura.
Reteta aici:
Roasted Cauliflower with Caper Vinaigrette
http://tamarindandthyme.wordpress.com/2008/12/11/roasted-cauliflower-with-caper-vinaigrette/
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu