marți, 13 ianuarie 2009

Conopida cu sos capere



Ingrediente 2 potii:


1 conopida mare
2 Linguri ulei masline
1/2 lingurita sare


Sos/Vinegreta:

1/4 cana ulei ev. masline
1 Lingura suc lamaie
1 Lingura capere
sare si piper,dupa gust

Pregatire:

Preancalzesti cuptorul la 200*C.Desfaci conopida in buchetele,o pui in tava,presari ulei,sare,amesteci sa se acopere bine.Dai la cuptor 40-50 min,pana se rumeneste.
Intr-un bol mic amesteci impreuna toate ingredientele pt sos.Treci conopida prin sos si servesti ca garnitura.


Reteta aici:

Roasted Cauliflower with Caper Vinaigrette

http://tamarindandthyme.wordpress.com/2008/12/11/roasted-cauliflower-with-caper-vinaigrette/

Niciun comentariu: