joi, 22 mai 2008

Struguri marinati




Sunt minunati.

Ii poti folosi: -langa miel,porc sau o gama larga de carnuri

-insoteste branza cu mucegai-albastra

-completeaza si da savoare salatelor

-aperitiv si coctail

Pt. 1 borcan:

400 g struguri albi

300 ml otet alb

100 ml apa

200 g zahar

2 bete scortisoara

12 boabe piper negru

Pregatire:

1.Tai strugurii in ciorchini mici.

2.Pui otetul,apa, zaharul, scortisoara si piperul la fiert.

3.Pui betele de scortisoara in borcan si apoi strugurii.

4.Torni otetul in borcan peste struguri.

5.Sigilezi imediat intorci cu capacul in jos si sterilizezi capacul.


Reteta aici:


Pickled Grapes

http://morselsandmusings.blogspot.com/2008/05/pickled-grapes.html

Niciun comentariu: