miercuri, 21 mai 2008
Rosii aromate cu scortisoara
Pt. 8-10 aperitive:
0,400 kg rosii taiate
1 lingurita ulei masline
1/4 sau un ardei mediu iute
1/2 lingurita scortisoara praf
1/4 lingurita zahar
sare
piper
Scurgi rosiile -dupa spalare- si le pui intr-un bol mediu.
Infierbinti uleiul intr-un mic vas la foc mediu.Adaugi ardeiul asezonezi cu sare,piper si sotezi 1-2 min.pana ardeiul se inmoaie putin.Adaugi scortisoara si coci 30 secunde si iei de pe foc.
Pui amestecul de ardei si scortisoara peste rosii si zaharul.Amesteci si mai pui sare si piper cat e nevoie.
Servesti pe biscuiti din unt peste care intinzi branza si rosiile condimentate deasupra.
Reteta aici:
Cinnamon-Spiked Tomatoes
http://www.thekitchn.com/thekitchn/hors-doeuvres/recipe-cinnamonspiked-tomatoes-048694
Etichete:
Aperitiv,
biscuiti,
branza,
chilli,
Condimente,
Mai 2008,
rosii,
scortisoara
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu