miercuri, 21 mai 2008

Rosii aromate cu scortisoara




Pt. 8-10 aperitive:

0,400 kg rosii taiate
1 lingurita ulei masline
1/4 sau un ardei mediu iute
1/2 lingurita scortisoara praf
1/4 lingurita zahar
sare
piper


Scurgi rosiile -dupa spalare- si le pui intr-un bol mediu.
Infierbinti uleiul intr-un mic vas la foc mediu.Adaugi ardeiul asezonezi cu sare,piper si sotezi 1-2 min.pana ardeiul se inmoaie putin.Adaugi scortisoara si coci 30 secunde si iei de pe foc.
Pui amestecul de ardei si scortisoara peste rosii si zaharul.Amesteci si mai pui sare si piper cat e nevoie.
Servesti pe biscuiti din unt peste care intinzi branza si rosiile condimentate deasupra.


Reteta aici:

Cinnamon-Spiked Tomatoes

http://www.thekitchn.com/thekitchn/hors-doeuvres/recipe-cinnamonspiked-tomatoes-048694

Niciun comentariu: