Ingrediente:
450 g conopida-buchetele
2 cani(250 g) otet mere
1 lingurita piper negru boabe
1 lingurita seminte mustar
4 frunze proaspete de tarhon
1 catel usturoi curatat
1 frunza dafin
1 ardei iute
1 lingurita sare de mare
Preparare:
1.Asezi buchetelele de conopida,catelul de usturoi,foaia de dafin tarhonul si ardeiul iute intr-un borcan sterilizat.
2.Fierbi otetul,sarea,piperul si mustarul si fierbi 1 minut.
3.Versi otetul fierbinte peste conopida pana o acopera.Daca nu e de ajuns otetul mai fierbi putin otet simplu.
4.Fixeaza capacul si intorci borcanul -cu capacul in jos-pt a se crea vid.
5.Depozitezi la rece,in loc intunecos pt. o luna inainte de folosire.
Reteta aici :
pickled cauliflower
http://morselsandmusings.blogspot.com/2008/05/pickled-cauliflower.html
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu