marți, 20 mai 2008
Sangria Tropicala
pt. 14 portii:
1 sticla vin alb sec
1 cana(250 ml)-"suc proaspat acru"-vezi reteta
1/2 cana triplu sec
1 cana ananas bucati
2 portocale taiate felii rotunde pe 1/2
1 mango taiat bucati de 5 cm
2 cani vin spumos
Combini toate ingredientele fara vinul spumos intr-un vas ceramic/sticla si amesteci bine.Acoperi si dai la rece 4 ore.Adaugi 2 cani vin spumos.Servesti in pahare cu gheata.Garnisesti cu felii de mango.
Suc proaspat acru:
1/3 cana zahar
1/3 cana apa fiarta
1/4 cana suc proaspat stors de lamaie
1/4 cana suc proaspat stors de lime/limeta
Combini zaharul si apa ,agiti pana se dizolva.Pui la rece.
Reteta aici:
Sangria Tropicale
http://blogs.glam.com/glamdish/
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu