miercuri, 21 mai 2008
cocktail capsuni cu inghetata
Pt. 4-6 portii
Ingrediente:
100 g capsuni taiate jumatati
1/4 cana/250 ml zahar tos
1/4 lingurita coaje portocala rasa
1 doza de rachiu de capsuni /persoana
inghetata de capsuni
suc acidulat de capsuni
Preparare:
Intr-o cratita strivesti capsunile cu o furculita apoi amesteci cu zaharul si coaja rasa.Adaugi cateva picaturi de apa sa se topeasca zaharul si sa se inmoaie capsunile.
Fierbi pana siropul se ingroase putin,pui capsunile in blender si le faci piure.
Filtrezi lasi sa se raceasca complet apoi congelezi.
Cand esti gata sa servesti,pui rachiul de capsuni in sirop si imparti egal in pahare.
Delicat pui inghetata peste sirop si torni sucul acidulat.
Reteta aici:
Strawberry Schnapps Spiders
http://morselsandmusings.blogspot.com/search?q=strawberry
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu