miercuri, 2 noiembrie 2011
Supa de pui pariziana
Ingrediente:
1 pui
1 pahar orez
2 oua
60 g unt
80 g frisca
sare
zarzavat de supa
MDP:
Se curata puiul,zarzavatul,se pun impreuna la fiert in apa rece.Dupa ce se fierbe bine puiul se dezoseaza si se da prin masina de tocat(in afara de piept),impreuna cu zarzavatul.Orezul fiert se spala cu apa rece si se trece prin sita.Se amesteca toate acestea cu supa in care a fiert puiul si se dau 20 min in clocot.Se adauga sarea,se drege cu galbenusurile batute cu frisca si untul topit.Se adauga crutoane de piept de pasare.
Etichete:
Condimente,
frisca,
Noiembrie 2011,
Pui,
Supa,
Taieturi culinare din ziare
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu