miercuri, 2 noiembrie 2011
Crema de capsuni
Ingrediente:
450 g iaurt natural
1 lingura mare suc de lamaie
8 linguri mari de zahar
5 foi de gelatina alba
300 g capsuni
125 g frisca
2 vanilii
MDP:
Se amesteca iaurtul cu sucul lamaie si 6 linguri mari de zahar.Gelatina se dizolva dupa instructiuni pachet si se adauga amestecului impreuna cu ½ din cantitatea de capsuni.In momentul in care amestecul devine zemos se toarna deasupra frisca batuta.Crema se toarna in forme clatite cu apa rece si se lasa la racit.Resul de capsuni se amesteca cu zaharul vanilat si cu 2 linguri zahar si se adauga peste crema.
Reteta:Ruf
Etichete:
capsuni,
Condimente,
creme,
Desert,
gelatina,
iaurt,
lamaie,
Noiembrie 2011,
Taieturi culinare din ziare,
vanilie
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu