miercuri, 2 noiembrie 2011
Ochiuri cu carnati si sos de rosii
Ingrediente:
12 bucati mici de carnati de casa
12 oua
Cca ½ litru sos rosii
150 g margarina
ulei
Sare
Piper
MDP;
Preparati mai intai sosul de rosii,fierband inabusit in margarina rosiile curatate de pielita si seminte,taiate foarte marunt,sarezi si piperezi dupa gust.Sosul trebuie sa iasa ca o smantana groasa(fara sa adaugi faina).Intr-o tigaie prajesti mai multi carnati pe foc potrivit,in ulei pana se rumenesc frumos.Apoi in aceiasi grasime prepari ochiurile.Servesti impreuna,turnand deasupra sosul de rosii.
Reteta;Mate Vilma
Etichete:
Aperitiv,
carnati,
Condimente,
Mancare,
Noiembrie 2011,
Oua,
rosii,
Taieturi culinare din ziare
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu