Ingrediente:
250 g zahar
5 linguri apa
4 oua
1 praf sare
5 linguri ulei
200 g faina
1 lingura(15 g) cacao
Vanilie
Nuca cocos pt presarat peste chec
MDP:
Se separa albusurile,se bat spuma cu un praf sare.Separat se face un sirop din 250 g zahar si 5 linguri apa,se da in clocot.Siropul fierbinte se toarna treptat peste albusurile batute spuma,amestecandu-se continuu.Se adauga galbenusurile unul cate unul,apoi 5 linguri ulei (una cate una) si faina in ploaie.Se toarna in forma de chec(daca se foloseste hartie de copt,direct,daca nu ,se unge forma,se presara cu faina/cacao.In bol se amestec o lingura cacao cu putina apa si se toarna peste chec.Se da la cuptor preancalzit la 150 C,se coace cca 40 min,pana cand scobitoarea introdusa in mijlocul checului iese curata.Se presara cu zahar vanilat si nuca de cocos
miercuri, 2 noiembrie 2011
Chec pufos-Camara Anitei
Etichete:
cacao,
Chec,
Condimente,
Desert,
Noiembrie 2011,
Taieturi culinare din ziare,
vanilie
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu