miercuri, 2 noiembrie 2011
Pizza italiana
Ingrediente:
½ kg faina
2 plicuri drojdie bere
Sare
Apa calduta
3 linguri ulei
MDP:
Se amesteca bine se pune apa treptat,se bate aluatul de masa(secretul reusitei0,se lasa la crescut.
Umplutura:
3 tipuri de salam
Cascaval
Masline
2 oua fierte
1 ou batut
Se taie marunt cele 3 tipuri de salam,cascavalul,maslinele,1/2 din amestecul de salam,cascaval,masline, se amesteca cu aluatul,apoi se pune in tava unsa cu ulei.Deasupra se pune restul din amestecul de salam,cascaval,masline,ouale feliate pe ½ ,se unge pizza cu oul batut,se coace 30 min.
Etichete:
Aperitiv,
branza,
masline,
Noiembrie 2011,
Oua,
pizza,
salam,
Taieturi culinare din ziare
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu