Ingrediente:
1 ceapa
Ulei
420 g rosii in bulion
5-6 catei usturoi
Sare
Piper
Mezeluri tocate,ciuperci/bucatele carne fiarta/fripta
Chifle
Cascaval
MDP:
Ceapa se toaca marunt,se prajeste in putin ulei.Adaugi continutul unei cutii de rosii in bulion(fara zeama,rosiile taiate marunt,usturoi pisat dupa gust,sare.piper.In sosul format adaugam mezeluri tocate,ciuperci,sau bucatele de carne fiarta/fripta.La fel de bine putem pune sardele,fructe de mare sau bucatele de peste fiert.Compozitia o punem peste ½ de chifla,peste care radem cascaval,dam la cuptor pana se rumeneste cascavalul fara sa se arda chifla.
Reteta:Gheorghe Graur-maestru bucatar
miercuri, 2 noiembrie 2011
Pandoras
Etichete:
Aperitiv,
branza,
Condimente,
Noiembrie 2011,
Paine,
Peste,
rosii,
salam,
Taieturi culinare din ziare,
usturoi
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu