duminică, 9 iunie 2013

Bors ucrainean




Ingrediente:

350-400 g carne vita fara os
2 cepe
3 morcovi
¼ varza alba
1 telina
2 sfecle
3-4 cartofi
3-4 rosii
1 lingura untura
150 g smantana
½ l bors
1 l apa
leustean
patrunjel
sare

MDP;

Carnea de vaca de la piept,se portioneaza si se pune la foc cu apa rece si sare.Cand e pe ½ fiarta se pune ceapa.Zarzavaturile si sfecla taiate fideluta se inabusa bine in untura,apoi rastorni in oala.Cand carnea e bine fiarta pui cartofii cuburi si varza taiata fin,fierbi 15-20 min la foc ic\ncet apoi adaugi borsul fiert separat,rosiile cuburi curatate de piele taiate sferturi.Dupa 2-3 clocote pui leustean,acoperi tragi de pe foc.Servesti cu smantana si patrunjel tocat.



Niciun comentariu: