sâmbătă, 17 ianuarie 2009
Soricei pt Craciun
Ingrediente 24 buc:
24 biscuiti sandwich umpluti cu crema ciocolata
1 cana(170 g)cipsuri ciocolata demidulce
2 lingurite grasime
24 cirese rosii/maraschino,cu codita,bine scurse
24 cipsuri ciocolata lapte
48 migdale feliate
1 tub mic glazura verde
1 tub mic glazura rosie
Pregatire:
Dezlipesti biscuitii cu grija,pui pe platou partea cu umplutura in sus.Biscuitul ramas il folosesti pt alta utilizare.In cuptorul cu microunde.topesti cipsurile ciocolata si grasimea,amesteci pana se omogenizeaza.Imbraci fiecare cireasa cu ciocolata topite,apoi o presezi la baza cipsului de ciocolata lapte.Asezi pe biscuitul cu crema,cu codita ciresei sa treaca de marginile biscuitului(codita soricelului).
Pt urechi asezi feliile migdale in cipsurile lapte.Refrigerezi pana se intaresc.Cu glazura verde,desenezi frunze de stejar pe crema.Cu glazura rosie picuri bobite mici intre frunze si pe formezi ochii.Pastrezi la temp. camerei in vas cu capac.
Reteta aici:
Christmas Eve Mice Recipe
http://tasteofhome.com/Recipes/Christmas-Eve-Mice
Etichete:
biscuiti,
ciocolata,
cirese,
Condimente,
Craciun,
Desert,
Ianuarie 2009,
migdale
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu